Omschrijving

Op prachtige woonlocatie aan de rand van het stadscentrum in de gewilde woonwijk ”‘Zandberg” met een fraai uitzicht over de Parkstraat en Wilhelminastraat is gesitueerd een op de 1ste woonlaag gelegen gerenoveerd penthouse met een ruim balkon met ’s middags zon. Het penthouse is gelegen aan de Wilhelminastraat met haar luxe winkels, bushalte, het stadscentrum, het Mastbos, het gezellige Ginnekenmarktje en in de directe nabijheid van het N S station alsmede in-en uitvalswegen.

Penthouse
Vanaf de entree, voorzien van een meterkast voor gas en elektra bereikt men middels een houten verlichte trap de 1ste verdieping. Vanuit de royale hal bereikt u de woonkamer, keuken, toilet en de opgang naar de 2de verdieping. Het betegelde toilet is voorzien van een fonteintje. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig en wijds uitzicht over de Parkstraat. De grote raampartijen zorgen voor een zeer lichte woonkamer. Deze gezellige kamer met openhaard en openslaande deuren geeft toegang tot het balkon met zonnescherm over de volle breedte. De grote keuken geeft ook toegang tot het balkon, kamer en hal en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, dubbele spoelbak, boiler, vaatwasser, koelkast ,6-pits roestvrijstalen fornuis met grote oven en afzuigkap.

De hal van de 2de verdieping heeft een toilet, een kast met Miele wasmachine, en geeft toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde met toegang tot de badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van ligbad, handdouche, toilet, radiator en dubbele wastafel met meubel. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en 3 en 4 aan de voorzijde.

Bijzonderheden
Zeer ruim
Instap klaar
Volledig gerenoveerd 2017
Parketvloer woonkamer
Houten vloeren in keuken, badkamer, trappen en hallen
Bergzolder van 100m2 met CV ketel te bereiken via een schuiftrap op de 2de verdieping
Royale living
Gewilde locatie
Prachtig uitzicht op Wilhelminapark Parkstraat en binnenstad
De Parkstraat kenmerkt zich door karakteristieke bebouwing (herenhuizen) en volwassen bomenbestand, waartussen een ruim grasveld en faciliteiten voor (betaald) parkeren.
Het onder architectuur gebouwde penthouse ligt op een van de mooiste locaties van Breda.